Ce fel de date personale prelucrăm?

Datele furnizate de utilizatori. La Asociatia Chinologica Justice Tulcea prelucrăm datele personale ale utilizatorilor și membrilor noștri. În principal, sunt acele date personale furnizate în timpul înscrierii la Asociatia Chinologica Justice Tulcea, sau în timpul transmiterii de înscrieri la expoziții.

Aceasta date includ în special adresa de e-mail cât și, în cazul membrilor, numele și prenumele, adresa, numărul de telefon și detaliile de plată.

Asociatia Chinologica Justice Tulcea nu colectează și nu prelucrează alt gen de date personale, cum ar fi cele cu caracter sensibil, de exemplu, starea dvs. de sănătate, etnie sau religie, șamd.

În ce scopuri vă procesăm datele cu caracter personal?

Numele și prenumele, precum și detaliile de contact vă sunt procesate pentru a vă putea procesa aplicațiile de membru sau înscrierile transmise de dvs. Prelucrarea datelor în acest caz, este inclusă pe decursul tuturor activităților, de la înregistrarea, prelucrarea, inclusiv plata efectuată. Dacă aceste informații nu sunt furnizate Asociatia Chinologica Justice Tulcea, aceasta din urmă nu își poate îndeplini angajamentul serviciilor solicitate.

Pentru a putea transmite informații despre activități din lumea chinologiei, Asociatia Chinologica Justice Tulcea se folosește de următoarele date personale: adresa de e-mail și uneori numărul de telefon pentru notificări ocazionale prin SMS. În acest caz, trimitem un mesaj despre expozițiile chinologice pe care Asociatia Chinologica Justice Tulcea le susține și/sau organizează. Procesarea datelor se realizează pentru îndeplinirea intereselor legitime pe care le are Asociatia Chinologica Justice Tulcea sub formă de marketing direct cu caracter limitat. Asociatia Chinologica Justice Tulcea nu are nevoie de consimțământul dvs. pentru acest gen de comunicări, însă vă permite să vă dezabonați în orice moment sau să vă opuneți unei astfel de procesări. Dacă vă retrageți consimțământul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicări, și nici pentru motivele menționate mai sus, pentru a realiza intereselor legitime ale Asociatia Chinologica Justice Tulcea.

Pentru a face publice informații și promova expozițiile chinologice Asociatia Chinologica Justice Tulcea, se utilizează în principal o adresă de e-mail pentru comunicare. În acest caz, procesarea se bazează numai pe consimțământul, dvs., care este în întregime voluntar și puteți continua să utilizați pe deplin site-ul nostru dacă nu doriți să vă acordați consimțământul. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment, dând click pe link-ul corespunzător găsit în fiecare mesaj de comunicare.

Anularea consimțământului și anularea primirea comunicatelor sau mesajelor Asociatia Chinologica Justice Tulcea

Comunicatele companiei. Utilizatorii și membriI Asociatia Chinologica Justice Tulcea se pot dezabona în orice moment de la primirea comunicatelor:

trimițându-vă dezacordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal la Asociatia Chinologica Justice Tulcea prin click pe linkul de dezabonare.

Cine are acces la datele personale?

În primul rând, datele personale sunt prelucrate de către Asociatia Chinologica Justice Tulcea și de către personalul său. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate să păstreze confidențialitatea și acest angajament continuă chiar și după ce sa încheiat cooperarea cu Asociatia Chinologica Justice Tulcea.

Care este durata de procesare a datelor personale?

Asociatia Chinologica Justice Tulcea procesează datele personale pentru a putea îndeplini și realiza obligațiile asumate pe întreaga durată a înscrierii, inclusiv plata efectuată și derularea expozițiilor. Conform legii, Asociatia Chinologica Justice Tulcea păstrează unele dintre datele conținute în documentele contabile.

Comunicările sunt trimise utilizatorilor atât timp cât acest lucru este acceptat de către utilizatori și/sau membri. Acestea sunt trimise până când clientul se dezabonează sau până când își exprimă dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

Datele obținute în scopuri de marketing sunt procesate de Asociatia Chinologica Justice Tulcea pe durata consimțământului dvs., adică atâta timp cât veți permite stocarea sau până când vă veți exprima dezaprobarea în ceea ce privește prelucrarea datelor personale în acest scop.

Prelucrarea ulterioară a datelor cu caracter personal în plus față de aceste termene limită este efectuată de Asociatia Chinologica Justice Tulcea numai dacă este necesară îndeplinirea obligațiilor care decurg din regulamentul Asociatiei.

Ce drepturi aveți?

În legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteți să contactați Asociatia Chinologica Justice Tulcea și să o solicitați:

Informații privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de Asociatia Chinologica Justice Tulcea cu privire la scopul și natura prelucrării datelor cu caracter personal, inclusiv informații despre potențialii beneficiari ai datelor cu caracter personal, în afara Asociatia Chinologica Justice Tulcea. Informațiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt menționate în aceste regulament.

Accesul la datele pe care le-ați furnizat către Asociatia Chinologica Justice Tulcea, fie în timpul înregistrării, fie în timpul plasării unei înscrieri. Dacă se exercită acest drept, Asociatia Chinologica Justice Tulcea vă va confirma dacă și care date personale sunt prelucrate și, dacă este cazul, vă vor fi puse toate la dispoziție, împreună cu informațiile despre prelucrarea acestora.

Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete. Numai în cazul informațiilor actualizate corect vă poate asigura Asociatia Chinologica Justice Tulcea realizarea înscrierii plasate de dvs.

Justificarea și eliminarea unei stări defectuoase(cum ar fi blocarea, corectarea, completarea sau ștergerea datelor personale) dacă considerați că Asociatia Chinologica Justice Tulcea procesează date cu caracter personal ce contravine protecției vieții personale sau încălcând reglementările legale.

Ștergerea datelor cu caracter personal (așa-numitul „drept de a fi uitat”) sau prelucrarea limitată a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dacă Asociatia Chinologica Justice Tulcea nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteți de acord cu prelucrarea ulterioară. În îndeplinirea acestor condiții, Asociatia Chinologica Justice Tulcea vă va șterge total sau parțial datele.

Transferarea datelor personale prelucrate automatizate obținute prin consimțământul dvs. de la Asociatia Chinologica Justice Tulcea către o altă entitate în care Asociatia Chinologica Justice Tulcea transmite dvs. sau unui alt administrator la alegerea dvs. datele dvs. personale într-un format utilizat în mod obișnuit.

În plus, membri Asociatia Chinologica Justice Tulcea pot contesta prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul trimiterii de comunicări irelevante sau a unor evaluări a preferințelor, în baza cărora Asociatia Chinologica Justice Tulcea va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

În plus față de drepturile prezentate mai sus, puteți să contactați întotdeauna Asociatia Chinologica Justice Tulcea cu o reclamație pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

Securitatea datelor

Asociatia Chinologica Justice Tulcea este responsabil de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR). Asociatia Chinologica Justice Tulcea pune mare preț pe securitatea din punct de vedere tehnic și organizațional când prelucrează date cu caracter personal.

Toate datele cu caracter personal în formă electronică sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie să dispună direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în aceste reguli și numai în măsura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de Asociatia Chinologica Justice Tulcea și protecția este îmbunătățită continuu.

Contact

Dacă aveți orice fel de nelămurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerați că vi s-au încălcat drepturile, vă rugăm să ne contactați la adresa de e- mail:[email protected] sau la numărul de telefon: +40771184508.